Kövessen minket a Facebookon!

Az alapítók távozása ellenére dübörög az Instagram

Még el sem csendesedett a két alapító távozásának híre, de az Instagram újabb nagy lépésre készül! A fejlesztők csapata ugyanis ez alatt az idő alatt sem pihent: hamarosan érkezhet a Hashtag Selector Tool. Az elérések növelésének egyik elengedhetetlen eszköze könnyebben használhatóvá válik, mint valaha.

Tesztelik az új hashtag funkciót


A múltban sokak számára zavaró volt, hogy a címkék elhelyezésére csak a poszt szövegében vagy a kommentek között volt lehetőség. A szövegben elhelyezett hashtagekkel ráadásul gyakran felmerül egy másik probléma is. Ha túl kevés, gyengül az elérés, a túl sok ellenben nem mutat túl jól a leírásban. Ez azonban úgy tűnik, most megváltozhat, mivel a készítők már tesztelik a Hashtag Selector Toolt.

Miért jó ez az újítás?


A hashtagek kiemelt szerephez jutnak az Instagramon, éppen ezért olyan fontos, hogy a kulcsszavak és mennyiségük jól el legyen találva. Az új funkcióval többé nem kell a szövegben elhelyezni ezeket, valamint jobban átláthatóvá válnak a megjelölések. Mivel nemrégiben megjelent a lehetőség a megjelölt tartalmak követésére, ez a fejlesztés jelentősen megkönnyítheti az organikus elérések növelését és a címkék nyomon követését is egyaránt. A két opció ügyes kombinációjával tehát kihozhatod a legjobbat a posztjaidból.

Milyen a jó keresőcímke?


A jó címkefelhő nem csak a találatokat, de a brandépítést is segíti. Ennek eléréséhez szükség van arra, hogy a saját, specifikus hashtagjeid mellett megtaláld a releváns szavakat is. Érdemes állandó kulcsszavakat is használni, amelyek minden alkalommal megjelennek a képeid mellett. Hogy az elérésed ideális legyen, érdemes végezni egy kis kutatómunkát. Találd meg azokat, amelyek a te hívószavaid mellett még megjelennek és alkalmazd bátran! Nem érdemes túl hosszú vagy túl rövid kifejezéseket használnod és szabj határt a mennyiségnek is! A címkék alkalmazásának varázsa abban rejlik, hogy nem csak az Instagramon alkalmazhatók. Ha már megtaláltad a legjobb hashtageket, bátran használhatod őket más közösségi platformokon is.
Amennyiben a fenti tanácsokat betartod, már csak minőségi tartalmat kell hozzáadnod, hogy könnyedén elérd a közönségedet. Úgy érzed, hogy ez túl sok, de nem mondanál le a social mediában rejlő lehetőségekről? Keress minket és mi segítünk, hogy a legjobbak között jelenhess meg a közösségi hálón!

Szubjektív Média