Kövessen minket a Facebookon!

Új hirdetési eszközöket mutat be a LinkedIn

A LinkedIn új hirdetési eszközökkel rukkol elő: Document Ads, konverziós adatok integrációja és még sok más.


Doksik a hírfolyamban


A LinkedIn mostantól lehetővé teszi, hogy a felhasználók közvetlenül a feedben hosszú dokumentumokat promotáljanak, melyeket regisztrációhoz kötve akár elérhetővé is tehetnek. A hírfolyamban előnézet biztosított, ezzel ösztönözve az érdeklődőket a teljes cikk letöltésére.

Ha lead-gen űrlapot is hozzáad valaki a hirdetéshez, látni fogja, hogy kik érdeklődnek a dokumentum iránt, és feljánlhatnak ingyenes letöltést, így a LinkedIn adatot szolgáltathat azt illetően, hogy végül kik töltötték le a fájlt.

Ezzel a frissítéssel a LinkedInen elérhető carouselposztok is népszerűbbé válhatnak, mivel a hirdetők feltölthetnek dokumentumokat egy-egy bejegyzésbe, melyet a felhasználók in-stream görgethetnek. A natív dokumentumok és a carouselek háromszor annyi kattintást generálnak, mint bármilyen más tartalom az oldalon (beleértve a videókat is).

Offline konverziókat is lehet ezentúl közvetlenül a LinkedInhez kapcsolni. Manuálisan feltölthetünk például CSV-fájlokat a Campaign Managerbe, vagy igénybe vehetünk LinkedIn Marketing Partnert is.

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média