Kövessen minket a Facebookon!

Jöhetnek a carousel hirdetések Twitter-re is

Nem is volt olyan régen, amikor beszámoltunk a Pinterest-en elérhető carousel hirdetésekről. A lehetőség hamar népszerű lett, olyannyira, hogy a jelek szerint más platformra is átkerülhet ez a megoldás.

A Twitter csapata már korábban is kísérletezett carousel hirdetéssel, akkor a kezdeményezés nem sikerült túl fényesen. Most viszont teljesen új formában tesztelik, melynek még a célja is teljesen különbözik a korábbiaktól.


Amit az új hirdetésekről érdemes tudni


Az új reklámok ezúttal az applikáció marketing fellendítését célozzák. A carousel formátumot már ismerheted korábbról, más felületekről. A lényege, hogy az egymást követő képeket és információkat önállóan lapozgathatod végig.

Ez azért is előnyös, mert így könnyedén eljuthat egy vállalkozás híre ahhoz a közönséghez, aki valóban érdekelt a témában. Ebből kifolyólag nem is olyan meglepő, hogy egyre több felületen bevezetik a hirdetés típust.


És mi lesz a többi hirdetővel?


Joggal merül fel a kérdés, hogy vajon csak az applikációt hirdető felhasználók számára lesz elérhető a funkció vagy később még bővülhet a kör. Erről viszont egyelőre még nincs hír, így marad a várakozás.

Az persze nem meglepő, hogy a Twitter ezúttal óvatosan bánik a hirdetési eszközzel. A korábbi carousel variációk nem hozták meg a várt eredményeket, így talán érthető is, hogy miért csak egy szűk réteggel tesztelik egyelőre az új kialakítást.

Szeretnéd hatékonyan beépíteni a közösségi médiát a marketingedbe, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Hívj minket bátran, és szakértő kezek között tudhatod az oldalaidat, melyekkel vállalkozásod még eredményesebbé válhat!


Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média