Kövessen minket a Facebookon!

Új matricák az Instagram-on

A legfrissebb információk szerint hamarosan új, figyelemfelkeltő matricákkal találkozhatunk az Instagram sztorikban. A kifejezetten üzleti profilok számára tervezett lehetőség célja, hogy eseményeken történő részvételre ösztönözze a követőket, ismerősöket.


Figyelemfelkeltő megoldás a vállalkozások számára


Az új matricák egyes Insta-profilok számára már elérhetők, és leginkább azon vállalkozások számára hasznosak, akik már korábban is kiélvezték a történetekben rejlő marketinglehetőségeket.

Az új matricák színes, figyelemfelkeltő módon hívják fel a figyelmet az általunk szervezett eseményekre. Például kiemelhetjük velük, egy sztori poszton belül, az adott rendezvény címét, dátumát és helyét is. A követők így nem csak könnyebben vehetik észre az eseményeinket, de gyorsabban és egyszerűbben is reagálhatnak a meghívásokra.

Sőt, a fejlesztők elmondták, hogy a matricákat kifejezetten kiemelt követőink számára tervezett, exkluzív események megosztására is használhatjuk. Ez az opció segít abban, hogy az ügyfeleink szemében növelje vállalkozásunk értékét, exkluzivitását.


Nem csak valós események hirdetésére


Az új matricák természetesen nem csak olyan rendezvények beharangozására használhatók, melyek a való életben is megtörténnek. Új termékek bevezetése, online konferencia meghirdetése és egyéb, virtuális esemény beharangozása esetén is használhatjuk őket. Az, hogy milyen módon élünk velük, kizárólag a kreativitásunkon múlik.


Több hirdetés, kreatívabb módon


Korábban már foglalkoztunk azzal, hogy a fejlesztők egyre inkább szeretnék kihasználni az Instagram-ot hirdetés elhelyezés szempontjából. Úgy látszik, komolyan veszik a dolgot, és az elmúlt időszakban valóban a reklámfelületek teljes kimaxolására törekszenek. Szerencsére azonban ez a tendencia nem csak a hirdetések számának növekedését, de a kreativitás felpörgését is magával hozta.

Nem véletlenül, hiszen a hirdetőknek annál nehezebb felkeltenie a potenciális ügyfelek figyelmét, minél több hirdetés található egy adott platformon.

Szeretnéd megmutatni te is magadat a közösségi médiában, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Keress minket és bízd ránk magad! Profi csapattal várunk rád.


Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média