Kövessen minket a Facebookon!

Üzleti növekedés a Facebook, az Instagram, a YouTube, a LinkedIn és az X használatával

A szélesedő kínálatban nem könnyű eldönteni, hogy hirdetőként mely platformokat részesítsük előnyben és hova összpontosítsuk energiáinkat. Segítünk rendet tenni a káoszban, és megmutatjuk, melyik 5 platformra érdemes koncentrálni.


Facebook


Amit egész biztosan nem lehet megkerülni, az a Facebook. Havi 2,9 milliárd felhasználóval őrültség is lenne kihagyni ezt a lehetőséget… Az alap mindenképp az legyen, hogy létrehozol a brandednek egy oldalt, és részletes profilt készítesz. Célközönséged és a Facebook algoritmusa működésének megértése lesz a következő lépés, majd természetesen a hirdetések futtatása.


Instagram


Ha a vizualitás fontosabb a branded esetében, akkor irány az Insta. Havi 2 milliárd felhasználóval még mindig tiéd lehet a főnyeremény. Itt a legfontosabb, hogy élj a felhasználók által generált tartalommal – azaz buzdítsd közönségedet, hogy posztoljon termékeiddel, és taggeljen be.


Youtube


Ha termékalapú a vállalkozásod, akkor ott a helyed a YouTube-on. Havi 2,6 milliárd felhasználóval a videómegesztó nagyhatalom uralma tagadhatatlan. És még csak nem is kell saját videót készítened, hiszen együtműködhetsz influenszerekkel, akik reflektorfénybe állítják a termékedet.


LinkedIn


950 millió felhasználó világszerte – felmerül még valakiben a kérdés, hogy nem a LinkedIn a business networking óriása? Mindenkinek kötelező, aki B2B marketingben utazik. És lehet személyes és céges profilod is, a kettő erősíteni fogja egymást.


X


Havi 556 millió felhasználóval a hírek itt szólnak igazán nagyot először. Aki up-to-date akar lenni, az semmiképp se maradjon távol az X-től. Rengeteg lehetőséggel élhet, aki használja: live streaming, közösséges, hashtagek…

Ha szeretnél többet megtudni az 5 legfontosabb social media platform használatáról, kattints.

Forrás: searchengineland.com


Szubjektív Média