Kövessen minket a Facebookon!

Új hirdetéstípusok jelennek meg az Instagramon

Talán vannak közöttetek, akik fejüket csóválva arra gondolnak: de hát nincs tele már így is az Insta hirdetésekkel? Utánajártunk, mire megyünk az újításokkal.


Mire lesznek jók az új hirdetések?


A Meta bejelentette, hogy az Instagramon új hirdetéstípusokat vezet be, amelyek megjelennek majd a keresési eredmények között is. Jogosan kérdezhetitek, mi ebben az újdonság. Hiszen eddig is felbukkantak reklámok, amikor kerestünk.

Az Insta szerint azonban most a görgethető feedben lesznek láthatók a hirdetések, így rákattinthatunk majd egy-egy, a keresés során felbukkanó posztra. A következő hónapok során világszerte készülnek bevezetni a frissítést, melynek célja, hogy azok is találkozzanak a hirdetésekkel, akik aktívan keresnek bizonyos termékeket, cégeket vagy tartalmakat.

Egy másik újdonság, amire számíthatunk, hogy úgynevezett emlékeztető hirdetéseket is látni fogunk. Ezek arra szolgálnak majd, hogy a számunkra érdekes eseményekről, termékek bevezetéséről és hasonlókról kapjunk értesítéseket, üzeneteket.

A felhasználók feliratkozhatnak majd ezekre az emlékeztetőkre, és három értesítést kapnak: egyet egy nappal az esemény előtt, egyet 15 perccel az esemény előtt, egyet pedig az esemény időpontjában.

Úgy tűnik, az Instagram továbbmegy azon az úton, amelyen már az elmúlt körülbelül egy évben elindult – nem csökkenteni, hanem növelni fogja a hirdetések számát. Kíváncsiak vagyunk, hogyan befolyásolja majd az app használatát az új hirdetéstípusok megjelenése.

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: mashable.com


Szubjektív Média