Kövessen minket a Facebookon!

Az Instagram már adományt is gyűjt

Az Instagram újfent csoportos adomány gyűjtéseket fog működtetni a platformon, ami lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy jelenlétük jó célt is szolgáljon.  Az alkalmazáson belül több ember is részt vesz egy adománygyűjtési promócióban, ami nem csak az adományt kapó vállalatnak jelent jót, hanem az Instagram is hasznot húzhat belőle.


Az Instagram így magyarázta


Az offline adomány gyűjtés gyakran csoportos tevékenység, mint a süteményvásár, a koncertek és jótékonysági estek. Az Instagram ugyanezt a közösségi élményt szerette volna elhozni a platform adomány gyűjtőinek, hogy az emberek egy ügy körül aktiválódjanak, együtt. Az összegyűjtött pénzösszeg 100%-a nonprofit szervezethez megy, amely a pénzt igényelte.

Az adománygyűjtő kezdeményezések új formája lép színre, ami új közösségeket és lehetőségeket teremt. Ha adománygyűjtést állítunk be az Instagramon, akkor másokat is meghívhatunk a kezdeményezéshez, mely növeli elérhetőségi potenciálját azáltal, hogy még többen támogatják az erőfeszítéseket.


Folyamatosan fejlesztik


Az Instagram most azon munkálkodik, hogy a felhasználók több eszközzel tudjanak forrásokhoz jutni, mint eddig. A platform tavaly júniusában hozzáadta a személyes adománygyűjtés lehetőségét, ezt követte augusztusban az Instragram Live adománygyűjtő módszere. Tavaly novembertől pedig a felhasználók közvetlenül hozhatnak létre nonprofit adománygyűjtéseket a hírcsatornán.

A Facebook jelentése szerint, az erőfeszítéseik segítették elő az új változásokat és lehetőségeket. A Facebook azt mondta, hogy több mint 5 milliárd dollár gyűlt össze különböző eszközei révén, mind a fő platformján, mind az Instagram-on.

A csoportos adománygyűjtés szintén nagy népszerűségnek örvend a platformon, jól láthatóvá válnak azok, akik figyelemfelkeltő projekteket szeretnének elindítani a felületen. Az adománygyűjtés minden esetben remek dolog, örülünk, hogy az Instagram is beállt a sorba.

Vannak kérdéseid a cikk alapján, segítséget keresel oldalaid működtetéséhez, lépj kapcsolatba velünk!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média