Kövessen minket a Facebookon!

Új lehetőségek a Twitter idővonalon

A Twitter már szeptemberben bejelentette az új funkció tesztelését, amely lehetőséget ad arra, hogy válts a kronologikus és az algoritmus szerinti idővonal megjelenítés között. Most pedig eljött a nagy pillanat, végre élesbe került a lehetőség, így a felület most már könnyedén alkalmazkodik majd az igényeidhez.

A váltás ráadásul hihetetlenül egyszerű lesz, hiszen egyetlen gombnyomással már válthatsz is a két nézet között. Ez mind a magán- mind az üzleti célú felhasználók számára hasznos lehetőség lehet a tweetek közötti szűrésben.


Csak egy kattintás


Az új gomb a tweetek írására használt ikon helyére kerül majd. A használata pofonegyszerű: csak nyomd meg és máris a legújabb posztokat láthatod. Újra rákattintva pedig visszaválthatsz az algoritmus szerinti nézetbe.

Ezzel a funkcióval minden felhasználó az alapján tud majd olvasgatni a posztok között, ami a leginkább érdekli. Ha az ismerőseid legfrissebb csiripelései érdekelnek vagy a legizgalmasabb újdonságokra vagy kíváncsi, nem kell többé órákig böngészned.


De hogyan is működik a két különböző idővonal?


A kronologikus megjelenítés egyszerűen időrendben hozza le majd a tweeteket. Legfelül helyezkednek el a legfrissebbek, majd lefelé haladva találhatod meg a régebbieket. Ez remek opció, hogyha arra vagy kíváncsi, mik a legújabb posztok a kedvenc oldalaid és az ismerőseid körében.

Ezzel szemben az algoritmus szerinti megjelenítés az alapján válogat majd, hogy mik tartoznak az érdeklődési körödbe. Ha például sok szociális médiával foglalkozó oldalt követsz, akkor az ehhez kapcsolódó tartalmak fognak megjelenni az idővonal tetején, lefelé haladva pedig a további.

Az új gomb iOS rendszereken már elérhető, Androidra és asztali verzióra pedig az elkövetkezendő hetekben fog megérkezni. Az év tehát Twitteren is igazán izgalmas frissítésekkel indul majd ebben az évben.

Szeretnéd hatékonyan használni a szociális média felületeket, de nincs rá elég időd? Keress fel minket bátran és mi segítünk, hogy még nagyobb sikereket érhess el a vállalkozásodban!


Szubjektív Média