Kövessen minket a Facebookon!

Növekvő vállalkozói érdeklődés a TikTok iránt

A TikTok óriási népszerűségnek örvend és a mai napig az egyik legdinamikusabban növekvő platform. Minden bizonnyal nemsokára előrébb lép és a TikTok lesz a következő milliárdos felhasználói bázissal rendelkező közösségi oldal. Nem csoda hát, hogy a legtöbb kis- és középvállalkozó egyre nagyobb érdeklődést mutat az alkalmazás irányába.


Bárkihez elérhet a híred


A TikTok olyan alkalmazás, ami az egész világot összeköti. Emlékszel a nemrég híressé vált magyar lányra, aki személyesen Jennifer Lopeztől kapott elismerő kommentet táncos TikTok videója alá? Ez a példa jól megmutatja, hogy bárkit elérhetünk a platform segítségével, tehát a benne rejlő potenciál a vállalkozások számára is egyértelmű.

A TikTok egy szélesebb körű „Kisvállalkozói Hónap” kezdeményezéseként igyekszik kiemelni az alkalmazás előnyeit, valamint népszerűsíti a kisebb szolgáltatókat, mint felhasználókat. Ehhez a projekthez egy 60 oldalas útmutatót is közzé tett arról, hogy a kis- és középvállalkozók hogyan tudnak jobban teljesíteni a TikTokon.


Az útmutató tényleg hasznos


A TikTok egy valóban összeszedett és jól használható ismertetővel készült, ami számos gyakorlati tanácsot is tartalmaz. A leírás először is felvázolja a TikTok előnyeit a kisvállalkozások számára, amiket statisztikákkal és más adatokkal támaszt alá. Több megközelítést is elénk tár, hogy átlássuk a TikTokban rejlő lehetőségeket.

A TikTok specifikus tippek célja a márkák marketingtevékenységének hatékonyabb megvalósítása, hiszen a vállalkozásnak idomulnia kell a trendekhez, a jobb közérthetőség érdekében.

A fejlesztők egyértelmű tanácsokat adtak arról is, hogy pontosan mit kell tennie a márkának a teljesítmény maximalizálása érdekében. Az útmutató emellett számos esettanulmányt és példát sorakoztat fel, a legfontosabb szempontok szemléltetésére, melyek valóban értékes perspektívák a tervezéshez. Összességében a TikTok rengeteget segíthet a kisvállalkozásoknak, ha téged is érdekel a tájékoztató, itt letöltheted.

Használd az útmutatót vagy kérj segítséget online marketing témában tőlünk!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média