Kövessen minket a Facebookon!

A TikTok új bemutatója a kampányok létrehozásához

A TikTok még mindig hatalmas számokat produkál minden téren, így a mérhető emelkedés miatt most még több marketinges nyit az alkalmazás felé. Egyre többen veszik fontolóra, hogyan tudnak a platformhoz kapcsolódni, hogy növeljék márkájuk hírnevét.


A TikTok elkötelezett megközelítést igényel


Az új felhasználóknak mindenekelőtt meg kell érteniük, hogyan működik a TikTok közösség és igazodniuk kell az organikus trendekhez. Éppen ezért az eddig, más platformokon használt hirdetési kampányok nem lehetnek hatékonyak, bármennyire is jól szerkesztettek és csiszoltak.

A TikTok szerint az a legjobb, ha tanulunk az alkalmazásban közzétett organikus videókból. Az új, kreatív útmutató legfontosabb üzenete lényegében a TikTok üzleti jelenlétének kiépítése.


Miről szól az útmutató?


„A TikTok-on való eredményességhez a vállalkozásoknak a platform egyedi jellemzőihez kell igazítaniuk a kreatívokat, ezeknek azonban nem kell bonyolultnak lenniük. Valójában sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb lehet, mint más csatornák. Az útmutató a „hogyan”-ra ad választ, többek között bevált gyakorlatokkal, tippekkel és trükkökkel szolgál, melyek segítenek a legtöbbet kihozni a kreatív megoldásokból.”

Az útmutató megjegyzéseket tartalmaz a hiteles TikTok tartalom létrehozásáról, beleértve a kreatív megközelítésre és a közzétételi gyakoriságra vonatkozó konkrét tippeket. A TikTokon mindenki egyszerűen lehet alkotó, ha kihasználja a trendeket, bekapcsolódik a beszélgetésekbe és egyedi módon fejezi ki önmagát. A zene, a hangzás és az effektek változatos használata ösztönzi a történetmesélést a platformon. Úgy lehet a leghatékonyabban hirdetni a saját márkát, ha az alkotók aktívan hallgatják közönségüket és részt vesznek a legújabb trendekben.

Amennyiben a TikTok illeszkedik a stratégiánkba, mindenképp érdemes fontolóra venni a használatát. A teljes Creative Solutions Útmutatót itt megnézheted, hiszen valóban hasznos segítség lehet.

Online marketing témában van kérdésed, akkor kérdezz tőlünk!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média