Kövessen minket a Facebookon!

A Google megerősítette, hogy bevezeti a keresés új alapfrissítését

A digitális tartalomkezelők és a webmesterek kísérjék figyelemmel a Google rangsorolását a következő hetekben.


Keresési eredmények


A frissítés megváltoztathatja bizonyos webhelyek megjelenését a keresési eredmények között.


Mi változik?


A Google szándékosan nem mondja, hogy pontosan mit változtat – így akadályozza meg, hogy a felhasználók kijátsszák a rendszert. Általános áttekintést azonban közzétesz.


Alapfrissítések


Évente többször is fejlesztik rangsorolási folyamataikat, amelyeket alapfrissítéseknek neveznek. Ezek olyan változtatások, melyek azt a célt szolgálják, hogy javítsák a keresést, és hogy ezzel lépést tartsanak az internet változó természetével. Ezek a fejlesztések befolyásolják a webhelyek teljesítményét.


A tartalom értékelésének javítása


A frissítések soha nem konkrét webhelyek keresési oldalakon való megjelenését, hanem a tartalom értékelésének javítását célozzák. A fejlesztés okozhatja, hogy korábban rosszabbul teljesítő oldalak jobban teljesítenek, és ugyanígy fordítva is, ha esetleg eddig jó forgalmat bonyolítottál, előfordulhat, hogy váratlanul rosszabb keresési eredményeket fog hozni az oldalad.

Sajnos azt mindenkinek magának kell kitapasztalni, hogy hogyan hat majd a legújabb frissítés. Utoljára novemberben tapasztalhattunk változást, és most, fél évvel később megint történik majd valami. Kívánjuk mindenkinek, hogy pozitív meglepetés érje!

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média