Kövessen minket a Facebookon!

A Facebook új, kreatív útmutató generátora

Szeretnél hatékonyabban hirdetni a Facebook-on? A fejlesztők Creative Guidance Navigator névre keresztelték az új funkciót, mely egy speciális, különféle hirdetési tippeket és megjegyzéseket tartalmazó mini webhely. Ez nagyban segíthet a hirdetések megalkotásában.


Egyszerű és nagyszerű


A mini webhely meglehetősen egyszerű felépítésű, a fő listában megtalálhatóak a Facebook hirdetési tippjei. Amennyiben tovább szeretnénk kutatni, a lap alján található „több betöltése” gomb segítségével további releváns példákat is elérhetünk. Kiváló szűrök állnak a rendelkezésünkre, melyek alapján adekvátabb válaszokat kaphatunk. Választhatunk a megjelenési formátum, ipar, régió és még számos egyéb téma közül.

A felsorolt opciók további lehetőségekhez vezetnek, itt azt is ellenőrizhetjük, hogy az adott jegyzet honnan származik, emellett még az egyes statisztikákat alátámasztó releváns esettanulmányokhoz is hozzáférhetünk. Itt a magyarázó képeket is letölthetjük magunknak, akár meg is oszthatjuk az üzenőfalunkon.


A hasznos információk gyűjteménye


A webhely funkcionálisan nem tartalmaz sok opciót, viszont tartalmilag valóban rengeteget segíthet abban, hogy relevánsabb hirdetéseket hozzunk létre. Számos hasznos megjegyzést és útmutatót kínál, melyek finomíthatják a stratégiánkat és segítenek a hirdetési kampányok optimalizálásában. Az egyik ismertető például 3 rejtett marketingtervezési stresszort mutat be és arra is ajánl megoldást, hogyan kerülhetjük el az ezzel kapcsolatos hibákat. Ez javíthatja a hirdetések minőségét, de a termelékenység szempontjából is előnyös az ismerete.

A Facebook hirdetések ökoszisztémája változott, így az új optimalizációk és folyamatok újragondolása egyre fontosabbá válik. Különösen fontos ez a kisebb hirdetők számára, akik valószínűleg a legnagyobb hasznot húzhatják az ismertetőből. Amennyiben hirdetések feladását fontolgatod, okvetlenül vess néhány pillantást a tippekre, hiszen rengeteg hasznos információval leszel gazdagabb.

Keress minket és találjunk együtt megoldásokat az oldalaid fejlesztéséhez!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média