Kövessen minket a Facebookon!

Elindult hódító útjára a Facebook randialkalmazása

Elstartolt a Facebook legújabb dobása, a virtuális randialkalmazás, mellyel a platform a Tinderhez és vetélytársaihoz hasonló alternatívát kínál felhasználóinak.

A Facebook Dating az Egyesült Államok mellett már 19 további országban is elérhető, segítségével pedig lájkjaink és személyes preferenciáink alapján találhatunk társat a legnépszerűbb közösségi oldal felületén.


Olyan, mint a Tinder, de mégis más


A Facebook Dating a közösségi oldal integrált funkciója. Az alkalmazáson belül egy külön lehetőségként jelenik meg, hírfolyamunkhoz, oldalainkhoz és csoportjainkhoz hasonlóan. Aktiválás után külön profilt hoz létre számunkra, ilyen módon az applikáción belül folytatott aktivitásunk ismerőseink számára láthatatlan. Nem kell tehát attól tartanunk, hogy tudomást szereznek róla, milyen módon keresünk kapcsolatot.

A funkció a jól ismert randialkalmazásokhoz hasonlóan működik. Algoritmusa főként lájkjaink, egyéb preferenciáink alapján ajánlja számunkra mások profilját, melyet egyéni döntés alapján kedvelhetünk vagy elutasíthatunk.

A fejlesztők állítása szerint a Facebook Dating különösen ügyel a diszkrécióra. Így biztosak lehetünk benne, hogy profilunk azoknál az ismerősöknél sem jelenik meg, akik velünk egyetemben szintén használják a közösségi oldal párkereső funkcióját.


Így találhatnak egymásra a titkos kiszemeltek


Az alkalmazás különlegessége azonban, hogy saját ismerőseink közül is választhatunk úgynevezett „Secret Crush-t”, azaz titkos kiszemeltet. A kiválasztott személy döntésünket persze csak abban az esetben fogja látni, ha a vonzalom kölcsönös, és ő maga is Secret Crush-nak jelölt minket saját profiljával.

A Facebook egyébként minden szempontból biztonságos élményt ígér, hiszen a felhasználók némítani és blokkolni is tudják egymást, sőt, az applikáció számukra szükségtelen vagy zavaró funkcióit is egyszerűen deaktiválhatják.

Kíváncsian várjuk, a legismertebb közösségi oldal mivel rukkol elő a jövőben, hiszen, ahogyan arról az elmúlt hetekben mi is beszámoltunk, mostanában fejlesztői rendkívül rápörögtek az újításokra.

Információkat szeretnél a közösségi média újdonságairól? Kövesd blogunkat!

Forrás: wired.com


Szubjektív Média