Kövessen minket a Facebookon!

A Facebook teszteli az egy felhasználó által létrehozható profilok számának ötre növelését

Egy felhasználó akár öt különböző profilt is létrehozhat majd egyetlen Facebook-fiók használatával – a tesztelés alatt álló frissítés oka, hogy az érdeklődési területeinknek megfelelően, célzottabban és sokrétűbben használhassuk a felületet.


Személyiségünk különböző oldalai


A Facebook szerint ha több profilt használhatnak a felhasználók, az lehetővé teszi, hogy érdeklődési területeik több teret kapjanak az oldalon, és könnyebben megtalálják azokat a csoportokat, amelyekkel kapcsolatba szeretnének lépni. Külön oldal a híreknek, külön oldal a barátoknak, külön oldal a munkatársaknak – néhány érintés, és válthatunk majd  a profilok között.


Főprofil és mellékprofilok


A főprofil esetében a névnek továbbra is annak kell lennie, amit a felhasználó a mindennapokban használ, a többi profilnak azonban nem kell valódi néven futnia. A mellékprofilokra ugyanúgy érvényesek az irányelvek, nem lehetnek kamuprofilok, és nem adhatják ki magukat a felhasználók más valós személynek. A Facebook szerint ezek a szabályok megakadályozzák, hogy visszaélések történjenek a felületen. Bizonyos funkciók csak a főprofil számára lesznek elérhetők (oldal létrehozása, kezelése, Facebook Dating használata).

A Facebook nem titkolt szándéka a frissítéssel a felhasználóik megtartása és új felhasználók feljelentkezésének ösztönzése az oldalra – a folytonos fejlesztéseknek köszönhetően népszerűségük töretlen is marad.

Segítségre lenne szükséged vállalkozóként a social media jelenlétedben? Ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot!

Forrás: techcrunch.com


Szubjektív Média