Kövessen minket a Facebookon!

A Facebook új funkciójával a főiskolásokat célozza

A Facebook újradefiniálja magát mint menő hely a fiatalok számára, mert a huszonévesek aktivitása jelentősen megnőtt az appon az elmúlt hónapokban.


Negyvenmillió fiatal appja


A Facebookot az USA-ban és Kanadában negyvenmillió fiatal felnőtt használja. A felhasználók száma összességében is növekedett az elmúlt időszakban a mesterséges intelligencia használatával készülő tartalmak szélesebb körű bevezetése miatt. A reelsek nézettsége önmagában 20 százalékos növekedést hozott.
A Facebook szeretné kihasználni ezt a növekedést, és rávenni a fiatalokat, hogy még több időt töltsenek az appon.


Frissítések fősulisoknak


A Facebook „Helyi” és „Felfedezés” lapokat tesz elérhetővé, amelyek összegyűjtik a Reelsek, a Marketplace, a csoportok és az események tartalmait.
A koncepció az, hogy a Meta kapcsolati csomópontként működhet a fiatalok számára, hogy megtalálják a helyeket, ahol találkozhatnak, a csoportokat, amelyekhez csatlakozhatnak, és olcsón hozzájussanak azokhoz a dolgokhoz, amikre szükségük van.
A frissítés célközönsége a főiskolai, egyetemi hallgatók, akik tanulmányaik megkezdésével új városokba, országrészekbe költöznek, így a Facebook értékes összekötő kapoccsá válhat számukra ott, ahol még senkit nem ismernek.
Egyelőre néhány amerikai városban elérhető a funkció, de reméljük, hamarosan kiterjesztik a használatát.

Ha többet szeretnél olvasni a frissítésről, kattints!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média