Kövessen minket a Facebookon!

Az Insta új funkciói segítik az elköteleződést

Az Instagram matricákat és rajzeszközöket ad a DM-ekben küldött képekhez, ezzel növelve a csetelési elköteleződés személyre szabását.


Egyre több funkció


A sztori- és a feedbejegyzések testreszabása után megkapják ugyanazokat a beállításokat a DM-ek is az Instagramon. Ezek segítik majd, hogy gazdagabb információátadás történhessen a privát csetekben.
A képkivágás is lehetővé válik közvetlen üzenetben: így a fotók némely elemeit matricaként lehet használni. Május óta elérhetők bizonyos kivágások a sztorikban, ezeket terjesztik most ki a DM-ekre.


Ez a nap más, mint a többi


Szuper hasznos funkció, hogy jelzi majd a születésnapokat is az Insta az inboxban, a kapott üzeneteknél buborékban. Már senkinek a szülinapját nem tudjuk a Facebook nélkül, mostantól pedig még könnyebb lesz nem elfelejteni a barátok, ismerősök felköszöntését, és ebben még egy jópofa konfettianimáció is közreműködik bónuszként. Ráadásul DM-eken keresztül így több lesz az engagement.
Ha mindez nem lenne elég, az Insta még őszi csevegési témákat is hozzáadott a funkcióihoz: Pumpkin Spice, Sabrina Carpenter, akinek új albuma jött ki…

Ha többet szeretnél olvasni a frissítésekről, kattints!

Forrás: socialmediatoday.com


Szubjektív Média